Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αναμένεται καλή συνέχεια


Ευχαριστημένος φαίνεται να είναι ο πρόεδρος του Αετού Πρωτόπαππα, κ. Μιχάλης Χαρίσης από το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του και αισιοδοξεί για μια ανάλογη συνέχεια.
Σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο «Σ»: «Είμαστε μια τεχνική ομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν καλή φυσική κατάσταση. Είμαι λοιπόν ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με την Πεντέλη πήραμε τη νίκη, παρόλο που δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, ενώ στην αναμέτρηση με το Ασβεστοχώρι έγινε ένα καλό παιχνίδι το οποίο μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Όσον αφορά το ματς με τις Καρυές ήμασταν πολύ καλοί.
Γενικότερα θεωρώ πως έχουμε ένα πολύ καλό υλικό, "δέσαμε" την ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κατηγορίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ευελπιστώ ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη».
Στα αγωνιστικά τώρα, η Πρωτόπαππα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους από το παιχνίδι με τις Καρυές, Γιώργο Καρακέλη και Γιώργο Φώτου, καθώς επίσης και στους τραυματίες Χρήστο Μαλισσόβα (θλάση), Αλέξανδρο Μπαρέκο (θλάση) και στον Καραϊσκο που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση.
Ωστόσο τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται καθώς στο έμψυχο υλικό της ομάδας υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα κενά αυτά.
Τέλος, προπονήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως κάθε φορά δίνουν το παρών 22 ποδοσφαιριστές, αριθμός πολύ καλός για ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Πολλές φορές μάλιστα, η Διοίκηση, θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών της, προγραμματίζει μέσα στην εβδομάδα κάποιο φιλικό παιχνίδι.
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.......

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.