Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η ευχάριστη έκπληξη

Η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας (Α' όμιλος) είναι η ομάδα της Πρωτόπαππας. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία δίκαια την έχει καθιερώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ σε κάθε αγωνιστική εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Άνθρωποι μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη παρακολούθησαν την αναμέτρηση Πρωτόπαππα-Αγία Μαρίνα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν παίκτες του Αετού.
Τα πράγματα λοιπόν δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό είναι πολύ καλό και αυτό οφείλεται στη συνέπεια της Διοίκησης, αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό της Πρωτόπαππας, Νίκο Στόιλα, ο οποίος έχει μια άψογη συνεργασία με τους παίκτες.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο κ. Στόιλας καθώς οι Αθανασίου, Τσανακτσίδης και Μαλισσόβας Χρ. ξεπέρασαν τα πρόβλημα τραυματισμού τους, ενώ παράλληλα οι Φώτου και Μπισιέλας εξέτισαν την ποινή τους και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό φυσικά δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, ενόψει των καθοριστικών παιχνιδιών που ακολουθούν Ραφταναίους, Κόντσικα και Καμποχώρια, παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τους στόχους της ομάδας.
Η Πρωτόπαππα όμως θα παλέψει στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό, κάτι το οποίο κάνει σε κάθε αγωνιστική, ενώ όλοι όσοι ασχολούνται με το σύλλογο αισιοδοξούν για μια ανάλογη συνέχεια. Και σίγουρα η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι τέτοιο, έχοντας παράλληλα να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο φίλαθλο κοινό της. Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.......

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.