Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Προσπάθεια για ανάκαμψη στον αετό


Μια παρέα νιώθουν Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στον Αετό Πρωτόπαππα. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα δε λύγισαν κανέναν στο σύλλογο, αντίθετα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι απουσίες που είχε στο ρόστερ ο Νίκος Στόιλας σε συνδυασμό με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι προπονήσεις κόστισαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στην Πρωτόπαππα που σίγουρα άξιζε το κάτι παραπάνω.

Στόχος πλέον είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ώστε η ομάδα να "αναρριχηθεί" ψηλότερα, ενώ η προσοχή επικεντρώνεται στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Περίβλεπτο.
Μοναδική απουσία είναι αυτή του Καρακέλη, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, ενώ ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασίου εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τη Αγία Μαρίνα και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή του.
Στα οικονομικά προβλήματα, τέλος, που απασχολούν κάθε ερασιτεχνικό σωματείο, στάθηκε ο πρόεδρος του Αετού Πρωτόπαππας, κ. Μιχάλης Χαρίσης τονίζοντας: «Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες, ώστε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά. Τεράστια, οικονομικής φύσεως, είναι τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό προβληματιζόμαστε για το τι μέλλει γενέσθαι».




από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.......

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.