Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αετός Πρωτόπαππας-Αγία μαρίνα 0-4


Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, η πρωτοπόρος του α' ομίλου, Αγία Μαρίνα, δραπέτευσε με το διπλό από το γήπεδο του Νεοχωρίου επικρατώντας 0-4 του γηπεδούχου Αετού Πρωτόπαππας, επιστρέφοντας έτσι και πάλι στις νίκες.
Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, το παιχνίδι ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 12', όταν σε σουτ του Σταμάτη, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Πρωτόπαππας, και με διπλή προσπάθεια ο Τσιάβος έγραψε το 0-1.
Στο 38' ο Παπαθανασίου με ατομική προσπάθεια διπλασίασε για την Αγία Μαρίνα, ενώ δώδεκα λεπτά νωρίτερα τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Πρωτόπαππας, Κονταξής και, όπως εκτιμάται, υπέστη διάστρεμμα.
Στην επανάληψη, η Αγία Μαρίνα συνέχισε να ασκεί πίεση, η οποία καρποφόρησε στο 62' και ο Παπαθανασίου με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Αγίας Μαρίνας αφιέρωσε τα γκολ στον αδικοχαμένο Θανάση Τσατσιάνη, παλιό προπονητή και παίκτη της Πρωτόπαππας και οικογενειακό του φίλο, που έφυγε από τη ζωή το 2010.
Το 0-4 διαμόρφωσε στο 77' ο Μπαλάσκας μετά από ωραία μεταβίβαση του Σταμάτη, σκορ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό.
Καλή η διαιτησία του κ. Γείτονα (Κολιός-Κόλλιας).
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Αθανασίου, Μπαρέκος Β., Κονταξής (26' λ.τρ. 

 Καραϊσκος), Αγγελίδης, Σπίτας, Βακάρος, Μπόμπολης, Καραφέρης (46' Μπαρέκος Α.), Χαρίσης, Κλητσινίκος (46' Τσανακτσίδης).
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Σταυρόπουλος, Γαβρίλας (62' Παπαρούνας), Χοραβάτης, Παππάς, Μπάκας, Πρεμέντης, Παντούλης, Γούλας, Παπαθανασίου (69' Μπαλάσκας), Τσιάβος (71' Φίνος), Σταμάτης.

2 σχόλια:

  1. μηπως πρεπει το συμβουλιο να αναλαβει προτοβουλια για καποιο φιλικο παιχνιδι στην μνημη του Θαναση Τσατσανη.
    Μονον οι ξενοι τον Θυμουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha eisai thanasi gia panta stin mnimi mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.......

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.