Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Βρίσκει το δρόμο της η Πρωτόπαππα



Σε καλό δρόμο είναι ο Αετός Πρωτόπαππας, καθώς έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του, όπως αποδείχθηκε και στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στους Αμπελόκηπους όπου έφτασε στη νίκη με 1-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Με ανεβασμένη, λοιπόν, την ψυχολογία και «όπλο» το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές βαδίζουν ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν από την αρχή της σεζόν.
Εν τω μεταξύ, δείπνο παρέθεσε στους παίκτες η Διοίκηση σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, όπου σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην ομάδα, αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας με το Θωμά Χαλκιά, τη διάδοχη κατάσταση αλλά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.
Το Δ.Σ. της Πρωτόπαππας απαντά σε προηγούμενο δημοσίευμα και σε όσα ειπώθηκαν αυτό το διάστημα από τον πρώην πλέον τεχνικό του Αετού, Θωμά Χαλκιά, αναφέροντας:
«Το Δ.Σ. του Αετού Πρωτόπαππας χαρακτηρίζει ανακριβείς και αναληθείς τις δηλώσεις του κ. Θωμά Χαλκιά, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και όλοι οι παίκτες μας, διαψεύδοντάς τον με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Οτιδήποτε δεν προέρχεται από τα επίσημα χείλη της Διοίκησης έχει στόχο να χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας και να την χωρίσει σε στρατόπεδα.
Εμείς ως Αετός Πρωτόπαππας συνεχίζουμε ενωμένοι με στόχο ότι καλύτερο, έχοντας τον Κώστα Γάγα στο τιμόνι. Όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν και θα πάρουν ευκαιρίες.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της ομάδας για την προσφορά σε φόρμες, σάκους και πλήρη αθλητική περιβολή. Επίσης, ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή της Αγίας Μαρίνας, Παπαθανασίου, καθώς και όλο το φίλο σωματείο της Αγίας Μαρίνας, που θυμήθηκε τον παλιό μας προπονητή, καλό συνεργάτη και φίλο, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.......

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.